Redakční rada se stará o odbornou kvalitu článků.
Složení redakční rady:
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.
Ústav analýzy potravin a výživy, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
předsedkyně
doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc.
Ústav výživy, 3. lékařská Fakulta Univerzity Karlovy v Praze
místopředsedkyně redakční rady
Mgr. Hana Masaříková
Společnost pro výživu
odpovědný redaktor
doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
Ústav analýzy potravin a výživy, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
doc. Ing. Tomáš Doucha, CSc.
Ústav zemědělské ekonomiky a informací
doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
Ústav ochrany a podpory zdraví, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity
Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Ústav technologie potravin, Agronomická fakulty, Mendelova univerzita v Brně
MUDr. Matej Kohutiar, Ph.D.
Ústav lékařské chemie a klinické biochemie 2. LF UK a FN Motol
prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Katedra kvality zemědělských produktů, Česká zemědělská univerzita v Praze
MUDr. Eva Kudlová, CSc.
Ústav hygieny a epidemiologie, 1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze
prof. MUDr. Marie Kunešová, CSc.
Endokrinologický ústav
MVDr. Halina Matějová
Ústav ochrany a podpory zdraví, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity
doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
MUDr. Petr Tláskal, CSc.
Předseda SPV, odd. léčebné výživy FN Motol
Ing. Daniel Bureš, Ph.D.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.