Seminář je určen ředitelům základních škol a pedagogům 1. stupně základních škol.
Účast na semináři je zdarma.
Seminář se uskuteční v sedmi krajích naší republiky.
Více informací o novém vzdělávacím materiálu.
Termíny a místa konání seminářů:
Kraj | Datum | Čas | Město | Místo |
---|---|---|---|---|
Jihočeský | 2.11.2018 | 12:30 – 14:30 | České Budějovice | Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a Středisko služeb školám, Nemanická 7 |
Jihočeský | 2.11.2018 | Vodňany | OBSAZENO | |
Moravskoslezský | 15.11.2018 | 13:00 – 15:00 | Opava | KVIC OP Opava, Hany Kvapilové 20 |
Plzeňský | 21.11.2018 | 9:00 – 11:00 | Plzeň | Aula KCVJŠ Plzeň, sady 5. května 42 |
Liberecký | 22.11.2018 | 9:00 – 11:00 | Liberec | Střední škola a Mateřská škola Liberec, Na Bojišti 759/15 |
Královehradecký | 26.11.2018 | 12:15 – 15:00 | Trutnov | Školské zařízení pro DVPP Královéhradeckého kraje, pracoviště Trutnov, Malé náměstí 158 |
Pardubický | 28.11.2018 | OBSAZENO | ||
Karlovarský | 10.12.2018 | 10:00 – 12:00 | Sokolov | Gymnázium Sokolov a Krajské vzdělávací centrum, Husitská 2053 |
Přihlásit se můžete
na e-mailových adresách info@vyzivaspol.cz a vyziva.spv@volny.cz
Každý účastník semináře obdrží odborně garantovaný metodický materiál s doporučením, jak u žáků mladšího školního věku rozvíjet správné stravovací návyky. V přímé obsahové návaznosti nabízí didaktické zpracování dané problematiky do podoby pracovních listů, které mohou učitelé poskytnout žákům jako aktivizační pomůcku ve výuce zaměřené na výchovu ke správné výživě.
Garant projektu:
PaedDr. Eva Marádová, CSc., Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta
Lektory jsou tvůrci materiálů:
MUDr. Petr Tláskal, CSc., předseda Společnosti pro výživu
Mgr. Ivana Hrubá Eliášová, pedagožka s dlouholetou praxí, autorka pracovních listů
Cílem projektu
je podpořit rozvíjení kompetencí žáků v oblasti podpory zdraví. Nabízí pedagogům základních škol možnost získat nové aktuální informace z oblasti správné výživy a bezpečnosti potravin, doplněné přímou didaktickou aplikací pro výuku na 1. stupni základní školy.
Hrazeno v rámci projektu Ministerstva zemědělství č. 107/2018 ,,Vzdělávání ředitelů a učitelů základních škol v oblasti zdravé výživy, bezpečnosti potravin a veřejného zdraví, za účelem začlenění zmíněných témat do učebních osnov“.