Ing. Michal Kulík (MZe ČR)
Oslavy World Food Day (Světového dne výživy) v rámci organizace FAO –
téma “Change the future of migration. Invest in food security and rural
development“
Ing. Ján Regenda, Ph.D. (VURH – Jihočeská univerzita)
Změny v produkci ryb od středověku po současnost
Abstrakt
Ing. Antonín Vavrečka (ČZU, MZe)
Nabídka sladkovodních ryb a výrobků z nich na trhu a uvádění produkce
sladkovodních ryb na trh podniky v České republice
Abstrakt
Ing. Olga Štiková, Ing. Ilona Mrhálková (UZEI)
Vývoj spotřeby ryb
Abstrakt
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT, SPV)
Význam ryb ve výživě
Abstrakt
Doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. (VŠCHT, SPV)
Vliv zpracování ryb na kvalitu a výživovou hodnotu výsledného produktu
Abstrakt
Doc. Ing. Tomáš Randák, Ph.D. (VURH – Jihočeská univerzita)
Hygienická kvalita ryb z volných vod ČR
Abstrakt
Ing. Jan Mráz, Ph.D. (FROV – Jihočeská univerzita)
Technologie chovu kapra a zvyšování nutriční kvality rybího masa
Abstrakt
Ing. Pavel Pojer (MZe ČR)
Možnosti podpory rybářství z národních a evropských zdrojů
Abstrakt
Ing. Jiří Srp (SŠRV Jakuba Krčína, Třeboň)
Tradice rybaření, rybářství a odborného vzdělávání v ČR
Abstrakt