OBSAH
Pokorný, J.:
K 60. výročí Společnosti pro výživu
Perlín, C.:
Světový den výživy 2005
Dostálová, J.:
Přednosti a rizika konzumace syrových potravin
Dostálová, J., Kunešová M., Otoupal P., Starnovská T.:
Zdravá třináctka – stručná výživová doporučení
Horan, P:
Dopřejme si dobrou snídani
Hrubý, S.:
Zdravotní rizika z patulinu a některých dalších mykotoxinů
Perlín, C.:
Ekonomické možnosti prevence obezity z hlediska výživy
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
Stránský, M.:
Veřejné stravování ve Švýcarsku
Ševčík, J.:
O doporučených dávkách živin
Ingr, L:
Sortiment a kvalita masných výrobků v České republice
Ševčík, J.:
Výsledky konference „Výživa a zdraví 2005″
Buchtová, J.:
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva RASFF
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 1/2006
OBSAH
Předsevzetí pro rok 2006
Příjem vody je základní podmínkou našeho života
Zinek
Novinky v technologii přípravy pokrmů v souvislosti s hygienickými předpisy a jak na naplnění spotřebního koše
Jaké bylo Školní stravování 2005
Technologie přípravy pokrmů dnes – přílohy z mouky
Konference Školní stravování v proměnách času
Z nových knih
Z dotazů našich čtenařů
Masopust
Ještě zpráva o křtu
Pokrmy pro předjarní jídelníčky