PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Prchalová, J., Rajchl, A.:
Kvalita stolních hořčic na českém trhu
Balík, J., Soural, I., Híc, P., Tříska, J., Vrchotová, N., Moos, M., Houška, M., Landfeld, A., Strohalm, J., Novotná, P.:
Příprava a hodnocení hroznového moštu se zvýšeným obsahem lignanů
Havlík, J.:
Vietnamská kuchyně (2. část)
Štiková, O., Sekavová, H.:
Vývoj poptávky, spotřeby potravin a finančního hospodaření v jednotlivých typech domácností ČR
Doležal, M., Ilko, V., Šarman, L.:
Lněný olej jako dopiněk stravy
Dvořák, L., Teplá, J., Sýkora, V., Jůzl, M., Šustová, K.:
Panýr — jihoasijská specialita
Zpravodaj pro školní stravování – 1/2015
OBSAH
Rok velkých výročí i pro školní stravování
Prof. MVDr. Ing. T. Komprda CSc.
Biopotraviny ve školním stravování
Je zakázán ve školním stravování vývar z kostí? NENÍ, ALE
Konvenience ve školním stravování – dobrý sluha, zlý pán
Jak se stravují děti na zámku v Říčanech u Prahy
Soutěž o nejlepší školní oběd 2015
Zájem o kurz „Hravě žij zdravě“ se přesunuje do Čech
Postřehy z mezinárodní konference „ZDRAVÉ STRAVOVÁNI VE ŠKOLÁCH“
Projekt, v němž jsme si ověřili, co v praxi znamená stravování a jeho příprava na základní škole (při snaze o optimalizaci stravování podle platných odborných požadavků)
Křest Almanachu
První historické setkání kontrolních a metodických pracovníků školního stravování
300 let od otevření 1. kavárny v Čechách (1714-2014)