OBSAH
Ingr, I.:
Trvanlivé masné výrobky
Turek, B.:
Neobvyklé nutriční zdroje
Blattná, J., Skácel, J.:
Co je to čaj?
Kožíšek, F.:
Pitný režim
Miallerová, D.:
Výživové doporučené dávky z hlediska prevence obezity
Hoang van Ha, Pokorný, J.:
Arašídy ve výživě dnešních spotřebitelů
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
Štěpničková, 0.:
W. A. Mozart a gastronomie
Filip, V., Dostálová, J., Pokorný, J.:
Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity
Míková, K.:
Majonézy
Vignerová, J.:
Hodnocení tělesných proporcí dětí
Porubská, J.:
Potravinové databázy vo svete
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 2/2006
OBSAH
Konference školní stravování 2006
Nabídka kurzů v roce 2006
Nařízení č. 852/2004/ES o hygieně potravin,
jeho aplikace v ČR
Z nových knih
Poskytování stravovacích služeb a Nařízení ES č. 852/2004 o hygieně potravin
Školní stravování v prevenci obezity dětí
Co děti rády jedí ve školní jídelně
Technologie přípravy pokrmů – Dnes o těstovinách
Zachraňte Školní stravování