PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Brát, J.:
Palmový olej z hlediska výživy
Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.:
Sýr Halloumi
Šístková, I., Horsáková, I., Čížková, H.:
Smyslové vady nealkoholických nápojů
Sýkora, V., Pytel, R., Nedomová, Š., Dvořák, L., Teplá, J., Šustová, K.:
Balení konzumního mléka
Ryšavá, L.:
Prevence jódového deficitu v ČR — historie a současný stav
Jůzl, M., Jůzl, M. (sen.):
Brambory jsou stále naší základní a zdravou potravinou
Trenzová, N.:
Parkinsonova choroba a výživa
FROM THE CONTENTS
Brát, J.:
Palm oil from nutrition point of view
Teplá, J., Dvořák, L., Sýkora, V., Šustová, K.:
Halloumi Cheese
Šístková, I, Horsáková, I., Čížková, H.:
Sensory defects of non-alcoholic beverages
Sýkora, V., Pytel, R., Nedomová, Š., Dvořák, L., Teplá, J., Šustová, K.:
Quality and Shelf Life of Milk in Different Kinds of Packages
Ryšavá, L.:
Prevention of lodine defficit in CZ — history and current situation
Jůzl, J., Jůzl, J. (sen.):
Potatoes are still our basic and healthy food 49 Trenzová, N.: Parkinson’s Disease and Nutrition
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 2/2015
OBSAH:
Výročí 70té nebo 50té?
Program konference Školní stravování 2015
Pravidla soutěže o Nejlepší školní oběd 2015
Informace k dietnímu stravování ve školních jídelnách Novela vyhlášky o školním stravování
Příklady receptur a praktické zkušenosti z certifikace
MVDr. P. Otoupal CSc.
Rizika kampylobakteriózy a salmonelózy jsou i nadále reálná
Pitný režim u žáků 6. ročníků základních škol – dotazníkové šetření
Stanovisko redakční rady Zpravodaje školního stravování
Výsledky projektu na ZŠ Generála Janouška, při němž jsme si ověřili, co v praxi znamená stravování a jeho příprava na základní škole (při snaze o optimalizaci školního stravování podle platných právních předpisů a odborných požadavků)
K případové studii Cook for life s.r.o.
Pivovarské kvasnice ve výživě