Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Tláskal P., Dostálová J.:
Výživou k lepší ochraně organismu před infekcí
Šmídová Z., Pejšová H.:
Prebiotika a synbiotika v naší výživě
Bauer J., Pohůnek V., Ševčík R.:
Játra – nutričně nedoceněná surovina
Kachlík P., Vařachová T.:
Názory středoškoláků na vegetariánství
Fried J.:
Co je dobré vědět při nákupu ovoce a zeleniny
Skřivan P., Sluková M., Jurkaninová L., Švec I.:
Tradice a aktuální trendy využití kvasů v pekárenské technologii
FROM THE CONTENTS
Tláskal P., Dostálová J.:
Nutrition to better protect the organism against infection
Šmídová Z., Pejšová H.:
Prebiotics and synbiotics in our nutrition
Bauer J., Pohůnek V., Ševčík R.:
Liver nutritionally underappreciated raw material
Kachlík P., Vařachová T.:
Opinions of high school students on vegetarianism
Fried J.:
What is good to know when buying fruit and vegetable?
Skřivan P., Sluková M., Jurkaninová L., Švec I.:
Traditions and current trends in using of sourdoughs in bakery technologyi
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2020
OBSAH
Školní jídelna doma
Nová experimentální dietní kuchyně na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy
Pětiletá zkušenost s dietním stravováním
Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku
Dieta šetřící
Jak na zdravé stravování u dětí?
Může být pizza pokrmem, který lze doporučit?
Tymián nejen na svíčkovou
Rebarborám se zapalují řapíky