OBSAH
Ingr, I.:
Konference o veřejném stravování v Brně
Švec, Z.:
Bezpečnost potravin jako globální záležitost
Hrubý, S.:
Výživa v období fyziologického těhotenství a kojení
Richter, J., Richterová, S.:
Podílejí se mikroorganizmy na vzniku obezity?
Dostálová, J.:
Pochutiny
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
Fraňková, S.:
Problémy změn ve výživě zahraničních studentů v České republice
Čelakovský, J.:
Ovlivnění antioxidační obranyschopnosti a oxidačního poškození organismu omezeným příjmem potravy
Řehůřková, I., Ruprich, J.:
Vědecký výbor pro potraviny
Mrhálková, I.:
Regionální rozdíly ve vývoji spotřebitelských cen potravinářského zboží v roce 2003
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 3/2005
OBSAH
Ještě jednou o předpisech
Nová vyhláška o školním stravování
Nabídka kurzů
Nová vyhláška o závodním stravování
Z dotazů našich čtenářů
Některé nedostatky kuchařů a kuchařek při ochutnávání pokrmů
Studené nápoje pro školní stravování