OBSAH
Tláskal, P., Hrstková, H., Schwartz, J., Fiala, J., Strosserová, A., Packová, A., Lepší, V., Baliková, M., Peterková, M.:
Výživové zvyklosti českých školních dětí 1. část: Výběr potravin a vitaminy
Míková, K.:
Hodnocení kvality slepičích konzumních vajec
Kopaček, J.:
Nevěřte mýtům o jogurtech
Dostálová, J., Doležal, M., Šípková, A.:
Složení mastných kyselin roztíratelných tuků, směsných roztíratelných tuků a másel na současném českém trhu
Kalač, P.:
Amygdalin, laetril a alternativní léčba rakoviny
Štundlová, D.:
Jablko nebo hruška, a co na to nové studie?
Výživová doporučení pro obyvatelstvo České republiky
FROM THE CONTENTS
Tláskal, P., Hrstková, H., Schwartz, J., Fiala, J., Strosserová, A., Packová, A.. Lepší, V., Baliková, M., Peterková, M.:
Nutrition habits of Czech scholars The food choice and vitamins
Míková, K.:
Evaluation of hen egg quality
Kopáček, J.:
Don’t believe the yogurt myths
Dostálová, J., Doležal, M., Šípková, A.:
Fatty acids composition of fat spreads, blended spreads and butters on the prezent Czech market
Kalač, P.:
Amygdalin, laetrile and alternative cancer cure
Štundlová, D.:
Apple or pear-shaped? What do the latest studies say about it?
Czech Dietary Guidelines
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 3/2012
OBSAH
Čas plný změn
Nabídka kurzů v roce 2012
Školní stravování v Německu
Svatební hostina Elišky Přemyslovny
Kurz příprava stravy v prevenci a léčbě chronických onemocnění na SZŠ a VOŠZ Brno
Je polévka grunt?
Reportáž ze semináře na ministerstvu školství
Odpověď k §119 školského zákona
Den boje proti dětské obezitě – 25.5.2011
Gelové nehty u kuchařek