PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Volavá, V., Šmídová, S., Matějová, H.:
Hodnocení nutričního poradenství
Hrušková, M., Heroudková, K.:
Potravinářské užití semene konopí setého
Štiková, O., Mrhálková, I.:
Obchodní marže u tuzemských a dovozových potravin
Kouřimská, L., Rezková, P.:
Vliv skladování na kvalitu konopného oleje
Veselá, L., Matějová, H.:
Potravinová pyramida v praxi u pacientů se stomií
Kubík, M., Cuhra, P.:
Mák a opiáty —zkušenosti SZPI s kontrolou máku
Štěpán, R., Cuhra, P.:
Mykotoxiny v pot-ravinách a jejich úřední kontrola
FROM THE CONTENTS
Volavá, V., Šmídová, S., Matějová, H :
Evaluation of the nutrition counseling
Hrušková, M., Heroudková, K.:
Food usage of hemp seed
Štiková, O., Mrhálková, I.:
Trade margins on domestic and imported food
Kouřimská, L., Rezková, P.:
The effect of storage on the quality of hemp seed oil
Veselá, L., Matějová, H.:
Food pyramid for patients with a storna in practice
Kubík, M., Cuhra, P.:
Poppy seeds and opiates — experience of Czech Agriculture and Food Inspection Authority with poppy seed inspections
Štěpán, R., Cuhra, P.:
Official control of mycotoxins in food
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 3/2015
OBSAH
Vzpomínky na školní jídelnu
Nabídka kurzů v roce 2015
Mgr. A. Košťálová
Sůl – kdy pomáhá a škodí
175 let Fidorky od Fiedorů z Opavy
Ebola: riziko přenosu prostřednictvím potravin
Pětileté úsilí se vyplatilo
Otazníky kolem spuštění dietního stravování ve školních jídelnách
Mléko a mléčné výrobky, význam mléka a mýty o jeho konzumaci
Zdravá školní svačina aneb uzdravme svůj školní automat i bufet
Metodické doporučení