Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Rysová, J.:
Nutriční hodnota a využití pohanky
Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Máslo a jeho výroba
Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviry v potravinách rostlinného původu
Englmaierová, M.:
Zdroje karotenoidů pro zvýšení kvality a barvy vaječného žloutku
FROM THE CONTENTS
Rysová, J.:
The nutritional value and use of buckwheat
Dvořák, L., Šustová, K., Kuchtík, J.:
Butter and its production
Bartošová, L., Vašíčková, P.:
Noroviruses in food of plant origin
Englmaierová, M.:
Source of carotenoids to improve the quality and the colour of egg yolk
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2018
OBSAH
Úvodník – Hysterie zvaná kobliha
Otravy a infekce z jídla a jak jim můžeme předcházet
Výskyt alergenů ve fritovacích olejích a pokrmech
Nutriční péče v největším zařízení terciární péče na Fidži – nemocnici Colonial War Memorial (CWM)
„Retro“
Současné problémy školního stravování v ČR a vize jeho dalšího vývoje
Pitný režim dětí v létě
(Bez)lepkové šílenství rozumně
Čeští nutriční terapeuti si založili nezávislou asociaci
Olze Mengerové byla udělena cena Florence Nightingalové