Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Václavková, E., Bělková, J.:
Kvalita masa přeštického černostrakatého prasete
Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 2.)
Englmaierová, M.:
Kvalita masa pomalu rostoucích hybridů kuřat a pastevní výkrm
Grégrová, A., Čížková, H.:
Charakteristika octů na českém trhu
FROM THE CONTENTS
Václavková, E., Bělková, J.:
Meat quality of Prestice Black- Pied pig
Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Dried fruits and their safety (part 2)
Englmaierová, M.:
The meat quality of slow-growing chicken hybrids and pasture fattening
Grégrová, A., Čížková, H.:
Characteristics of vinegar on the Czech market
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2019
OBSAH
Nejen prázdninové zamyšlení
Ghee
Průřez švestkou
Vzpomínáme s paní Jitkou Tahadlovou
Vzdělávání pracovníků školních jídelen
Podávání sippingu v lůžkovém zdravotnickém zařízení
Obsah soli v přílohách: věrtel, kopec, hora – nebo špetka?
15th Thomas More International Days in Belgium
Správná praxe IV – Výdej pokrmů v ŠJ a mimo objekt výroby
Leonardo da Vinci a gastronomie? Příspěvek k 500. výročí úmrtí v roce 2019