PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
Abstrakty
OBSAH
Šístková, I., Neradová, E., Haubeltová, A., Čížková, H.:
Kvalita strouhaného křenu na českém trhu
Stránský, M.:
Aktualizace Referenčních hodnot pro příjem živin DACH
Šuchmová, H.:
Nebezpečné kuchyňské nádobí, skleničky a mlýnky na odšťavňování ovoce zjištěné v Moravskoslezském kraji
Nevrlá, M., Matějová, H.:
Význam polynenasycených mastných kyselin během těhotenství a při kojení, jejich zdroje a přívod
Brát, J., Dostálová, J.:
Srovnání výživových profilů WHO a kriterií Vím, co jím
FROOM THE CONTENTS
Šístková, I., Neradová, E., Haubeltová, A., Čížková, H.:
Quality of grated horseradísh on the Czech market
Šuchmová, H.:
Dangerous kitchenware, glasses and juice extractors detected in Moravian — Silesian region
Nevrlá, M., Matějová, H.:
The importance, sources and intake of polyunsaturated fatty acids during pregnancy and lactation
Brát, J., Dostálová, J.:
Comparison of the WHO nutrient profile model with the Choices program criteria
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 4/2015
OBSAH
Ohlédnutí za konferencí Školní stravování 2015
Bílá mouka a výrobky z ní
Den zdraví na ZŠ Labská
Bc. A. Stroserová
Bezlepková dieta
Zdrávka vaří zdravě
Dotazy vyplývající z aplikace novely Vyhlášky č. 17/2015 Sb. o školním stravování
Povinnosti zaměstnavatele při poskytování osobních ochranných pracovních prostředků a mycích, čisticích a dezinfekčnkh prostředků
Zprávy z Informačního centra bezpečnosti potravin
SZPI varuje před nepravým inpektorem
Dieta šetřící
Bramborové gastronomické výročí
Soutěž O nejlepší školní oběd