PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Dostálová, J.:
Luštěniny a jejich význam v lidské výživě
Hálová Karoliová, K.:
Dobré trávení nad zlato?
Kalhotka, L., Dostálová, L., Detvanová, L., Růžičková, G., Koláčková, P.:
Antimikrobiální působení tymiánové silice v plynné fázi
Dietní výživa 2014 — konference
Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2014 — konference
Houška, M., Tříska, J., Balík, J., Landfeld, A., Novotná, P., Vrchotová, N., Híc, P.:
Hodnocení obsahu resveratrolu ve slupkách bobulí a moštech z vybraných druhů révy vinné máčených v ozonizované vodě
FROM THE CONTENTS
Dostálová, J.:
Legumes and their importance in human nutrition
Hálová Karoliová, K.:
Good digestion over gold?
Kalhotka, L., Dostálová, L., Detvanová, L., Růžičková, G., Koláčková, P.:
Antimicrobial effect of thyme essential oil in vapour phase
Houška, M., Tříska, J., Balík, J., Landfeld, A., Novotná, P., Vrchotová, N., Híc, P.:
Resveratrol content evaluation in balt skins and juices from selected sorts of wine grapes dipped in ozonized water
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 5/2014
OBSAH
Co nás čeká v novém školním roce?
Odpověď na dotaz rodiče
Paprika i pro školní jídelny
70. výročí školních jídelen
Na co se novináři nejčastěji ptají?
Certifikované receptury „Vím, co jím“
Tisková zpráva: Školní jídelny se nezmění, dokud rodiče nebudou opravdu chtít