OBSAH
Horsáková, I.:
Biofilmy v potravinářství
Šnurkovič, P., Sochorcová, N.:
Analytické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Kružík, V., Grégrová, A., Čížková, H.:
Charakteristika českého řepkového medu
Průchová, K., Čížková, H.:
Aromata – víme jaká jíme?
Kapic, A:
Židovská kuchyně
FROM THE CONTENTS
Horsáková, I.:
Biofilms in food industry
Šnurkovič, P., Sochorcová, N.:
Analytical evaluation of single varietal juices
Kružík, V., Grégrová, A., Čížková, H.:
Characteristics of Czech rape honeys
Průchová, K., Čížková, H.:
Flavourings – do we know the flavourings we eat?
Kapic, A:
Jewish cuisine
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 5/2017
OBSAH
Vzpomínka na dovolenou
Zdraví do škol od A do Z
Vybrané aspekty bezlepkové diety
Zdravé soutěžení školních jídelen
Bezmléčná dieta ve školním stravování
Světový den chleba – 16. října
Den norské kuchyně na ZŠ Labská v Brně
Tradiční zbraň kuchyňské fronty
Česko-francouzský projekt „Vaříme společně“