OBSAH
Hrubý, S.:
Výživa v prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Brát, J.:
Transizomery mastných kyselin – mýty a fakta
Stránský, M.:
Mýty spojené s mlékem
Kabrnová, K.:
Metabolický syndrom X (MSX)
Kopec, K.:
Pohotové senzory kvality ovoce a zeleniny
Štundlová, D., Dostálová, J.:
Stravování podle krevních skupin
Prugar, J.:
Transgenní plodiny a bezpečnost potravin
Dostálová, J., Brát, J.:
Složení mastných kyselin jedlých tuků z tržní sítě České republiky
Kopřiva, V.:
Systém HACCP – legislativní změna vyhláškou č. 161/2004 Sb.
Blattná, J., Perlín, C.:
Obohacování potravin v praxi
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj školního stravování – 6/2004
OBSAH
Jakou cenu má informace?
Přínos cibule k naší výživě
Sledování spotřebního koše v praxi
Z průzkumů o stavu zavádění HACCP ve školním stravování v USA
Technologie přípravy pokrmů – králičí a drůbeží maso
O vánocích tentokrát bez poesie
Školní jídelna v Uhříněvsi
Na pomoc s HACCP – AUDIT
Kdo ručí za odložené věci
Školní jídelny a trh potravin
Školní mléko po vstupu do EU
Jak je to s dovolenou
Pracovní úraz – co teď?