OBSAH
Drobník, J.:
Značení potravin na bruselský způsob
Stejskal, V., Kýhos, K., Kučerová, Z., Aulický, R.:
Netoxická metoda ochrany malých balení potravin před skladištními škůdci pomocí vakua
Samková, E., Hasoňová, L., Joklová, V., Jůzl, M.:
Sýry a analogové výrobky – vývoj spotřeby a dotazníkové šetření
Štěpničková, O.:
Hořické trubičky
Moučka, T., Lefnerová, D., Matějová, H.:
Zelí jako mléčně kysaná zelenina
Beran, M.:
Možnosti využití netradičních druhů luštěnin v České republice
FROM THE CONTENTS
Drobník, J.:
Food Labeling on the Brussels Art
Stejskal, V., Kýhos, K., Kučerová, Z., Aulický, R.:
Non-toxic method of stored product pests“ elimination in small food packages using vakuum
Samková, E., Hasoňová, L., Joklová, V., Jůzl, M.:
Cheese and analogues – consumption development and questionnaire findings
Moučka, T., Lefnerová, D., Matějová, H.:
Cabbage as a lactic fermented vegetables
Beran, M.:
Utilization of nontraditional legumes in Czech Republic
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 6/2012
OBSAH
Zakladatelka Zpravodaje slaví kulaté jubileum
Označování potravin, novinky z Nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
Zajímavý nápad ze školní jídelny
Zeptali jsme se na soutěži
Otázky ke spotřebnímu koši