PDF ke stažení
Výživa a potraviny
Zpravodaj pro školní stravování
Recepty
OBSAH
Koptíková, J.:
Zatěžování zdravotní ekonomiky České republiky a evropského regionu v důsledku zvyšující se prevalence obezity a nevhodného stravování obyvatelstva
Hlavatá, K.:
Úloha nutričního poradenství před a po bariatrických zákrocích
Vítů, K., Matějová, H.:
Pohled na plýtvání potravinami
Gebler, J.:
Výroba cukru v ČR
Havlík, J.:
Vietnamská kuchyně (1. část)
FROM THE CONTENTS
Koptíková, J.:
Loading of the Czech Republic health care economic and the European region economics due to the increasing prevalence of obesity and inproper eating habits of the population
Hlavatá, K.:
Role of nutritional consulting before and after bariatric surgery
Vítů, K., Matějová, H.:
Look at food Iosses
Gebler, J.:
Production of the sugar in Czech republic
Havlík. J.:
Vietnamese cuisine (1st part)
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj pro školní stravování – 6/2014
OBSAH
Úvodní slovo
Skutečně poustevnická škola
Kapr a jiné tradice na vánočním stole
Soutěž o Nejlepší školní oběd 2014
Není bageta jako baguette
Problematika koordinátorů sdružení Skutečně zdravá škola
Rozzlobený dopis občanského sdružení Skutečně zdravá škola ministrovi školství