Abstrakty
OBSAH
Sekavová, H.:
Vývoj peněžních příjmů a výdajů za potraviny v domácnostech ČR
Adámková, A., Kouřimská, L., Borkovcová,M.:
Jedlý hmyz a jeho postavení ve výživě člověka
Sadílek, T., Průša, P.:
Analýza využití online nakupování potravin v České republice
Kudlová, E.:
IARC hodnocení rizika konzumace červeného masa a masných výrobků
Palánová, B., Stávková, J., Lefnerová, D., Matějová, H.:
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
Strádalová, J., Havlík, J., Scheinost, M.:
Vitamin D a jeho role v kompenzaci diabetes mellitus
FROM THE CONTENTS
Sekavová, H.:
The dovelopment of money incomes and food expenditures in the Czech households
Sadílek, T., Průša, P.:
Analysis of Online Buying of Food Products in the Czech Republic
Palánová, B., Stávková, J., Lefnerová, D., Matějová, H.:
Microbiologicall food safety hazards during pregnancy
Strádalová, J., Havlík, J., Scheinost, M.:
Vitamin D and its role in diabetes mellitus treatment
Zpravodaj pro školní stravování – 1/2016
OBSAH
Úvodník – Proč kuchařky pláčou
Rizikové hodnoty pro příjem živin 2. díl – rizikové živiny, z výsledků studií do praxe
Konference k 70. výročí školních jídelen
Riziko nádorových onemocnění a konzumace masných výrobků a „červeného masa“
Krabičková dieta
Proč kuchařky pláčou
Zdravá školní jídelna
Osobnosti školního stravování