Encyklopedie výživy

Ministerstvo Zemědělství
V roce 2018 je tato rubrika financována za podpory grantu Ministerstva zemědělství Vzdělávání odborné a laické veřejnosti v oblasti výživy a veřejného zdraví.

encyklopedie výživy

Encyklopedie výživy je soubor údajů, které se vztahují k problematice fyziologie výživy, hygieně výživy, dietologie, klinické medicíny, potravinářství, stravování a související legislativy. Encyklopedie je postupně doplňována.

Pro procházení hesel můžete volit z abecedního seznamu, vyhledávat můžete v poli Hledat.

 

 

Rajčata

Řapíkový celer

Raw strava

Rebarbora

Ředkvičky

Riziko

Rozmrazování potravin

Rozpracovaný pokrm

Rozvoz pokrmů

Rukola

Růžičková kapusta

Ryby

ABCDEFGHChIJKLMNOPQRSTUVZ