Mgr. Markéta Chýlková (Potravinářská komora ČR)
Výživová a zdravotní tvrzení – stav v současnosti
Ing. Daniela Winklerová (SZÚ)
Doplňky stravy a jejich postavení ve výživě
MVDr. Ing. Dana Třísková (Ministerstvo zemědělství)
Aditiva
Mgr. Karolína Mikanová (Ministerstvo zemědělství)
Potraviny nového typu
Mgr. Ing. Diana Chrpová, doc. Ing. Jan Pánek, CSc. (VOŠZ Praha, VŠCHT)
Vybrané biologicky aktivní látky v potravinách se zaměřením na léčebnou výživu
MUDr. Petr Tláskal, CSc. (SPV, FN Motol)
Neinfekční zdravotní komplikace způsobené konzumací některých potravin (alergie, autoimunita, potravinová intolerance)
Doc. PharmDr. Lenka Tůmová, CSc. (FaF UK, Hradec Králové)
Nežádoucí účinky léčivých rostlin- zaměření na alergie, interakce obsahových látek s léčivy
NT Květa Krajíčková (ČAS)
Současnost a plány činnosti Sekce nutričních terapeutů
Bc. Marieta Baliková (FN Motol)
Systém dětské výživy ve FN Motol
NT Lucie Růžičková (VFN Praha)
Inovace dietního systému ve fakultní nemocnici
NT Jana Vondráčková (Lázně Poděbrady)
Systém stravování v lázeňské léčebně Poděbrady
Alena Lhotáková, DiS. (Vazební věznice Praha Pankrác)
Práce nutričního terapeuta ve vězeňské správě ČR
NT Jaroslava Kreuzbergová, DiS. (FN Plzeň)
Mýty o stravování hospitalizovaného pacienta
Hana Večerková (MF Dnes)
Co ukázaly nezávislé testy nemocniční stravy a obědů pro seniory?
MUDr. Václava Kunová (SPV, Nutradit, spol.s.r.o.)
Jak se stravují pacienti v nemocnicích a co nabízí sociální ústavy
NT Lucie Čadová, NT Jaroslava Kreuzbergová, DiS. (FN Plzeň)
Ohrožení hospitalizovaného pacienta jídlem a jeho příbuznými.
MUDr. František Novák, Ph.D. (4. interní klinika 1. LF UK a VFN, Praha)
Nezastupitelnost nutričního terapeuta v ambulantní nutriční péči
NT Marta Bácová (Oddělení léčebné výživy. FN Brno)
Zkušenosti nutričního terapeuta z ambulantní praxe
MUDr. Michal Tichý, Ph.D., MPH (Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem)
Spolupráce nutricionisty v nutriční ambulanci s nutričními terapeutkami v terénu
Bc. Věra Andrášková (Úsek léčebné výživy, Masarykův onkologický ústav, Brno)
Nutriční péče u ambulantních onkologických pacientů
NT Kateřina Kristová, DiS., Bc. Marieta Baliková (FN Motol)
Hodnocení skóre nutričního rizika na pracovištích Interní kliniky FN Motol
Mgr. Karolína Hlavatá, Ph.D. (OB Klinika, Praha)
Indikace a nutriční příprava pacientů k bariatrickým operacím
Mgr. Tereza Vrábelová (FN Motol)
Praktické aspekty ketogenní diety
Mgr. Marcela Floriánková (NT VFN)
Dědičné poruchy metabolismu mastných kyselin z pohledu nutričního terapeuta
Mgr. Jana Stávková, Bc. Daniela Hanušková (Ústav ochrany a podpory zdraví, LF MU, Brno)
Raw dieta aneb je zdravá syrová strava