Školní stravování z pohledu SZÚ – RNDr. Irena Řehůřková, Ph.D., prof. MVDr. Jiří Ruprich, CSc., Státní zdravotní ústav – CZVP Brno
Zdravá třináctka pro dětskou populaci – jak získávat informace – MUDr. Petr Tláskal, CSc., Společnost pro výživu, FN Motol
Legislativní zakotvení dietního stravování a jeho realizace ve školním stravování – Mgr. Martin Krobot, LF Masarykovy univerzity Brno a Česká asociace nutričních terapeutů
Máme to na talíři a není nám to jedno – představení projektu, Mgr. Alexandra Košťálová, Státní zdravotní ústav Praha a Český gastronomický institut
Obiloviny ve výživě dětí – doc. Ing. Marcela Sluková Ph.D., VŠCHT Praha
Co s nadbytkem hotových pokrmů – organizace Zachraň jídlo
Vitamin C, orientační vyšetření v rámci hospitalizace dětí – prim. MUDr. Jan Boženský, Nemocnice AGEL Ostrava – Vítkovice
Jaký význam má vitamin K2 v dětské výživě – prim. MUDr. Jana Čepová,PhD., MBA, FN Motol
Veganství u dětí, problematika jodového zásobování či příjmu jiných mikroživin – MUDr. Martin Světnička, FNKV + 3. LF UK
Školní jídelna jako součást školského systému – teorie, příklady z praxe – Mgr. Hana Rohová, ředitelka školní jídelny Kojetín