Dvouhodinový on-line webinář od Společnosti pro výživu je určen pro pracovníky nejen ze školních jídelen. On-line školení vedou odbornice MUDr. Helena Bálková, lékařka-hygienička z FN Motol, Praha a Mgr. Jana Bradová, metodička školního stravování.
Kdy:
čtvrtek 1. 10. 2020 od 14 do 16 hodin
Kde:
kurz je živým vysíláním, všichni registrovaní obdrží odkaz na připojení z PC
Cena:
400 Kč s DPH, lze platit kartou
Každý účastník obdrží záznamové video.
Osnova webináře:
- Infekční onemocnění – definice, příčina, prevence
- Míra ohrožení v souvislosti s věkem
- Jak postupovat při onemocnění či nařízené karanténě u zaměstnance školní jídelny
- Ochranné prostředky v provozu
- Dodržování hygienických předpisů v provozu školní jídelny
- Dezinfekční prostředky
- Osobní hygiena zaměstnanců
- Covid 19 v HACCP
- Bezpečnost potravin ve školní jídelně
- Psychohygiena zaměstnanců školních jídelen
Partnerem webináře je: