Potřebujete pro své pacienty, klienty nebo sami pro sebe ucelený návod na zdravé hubnutí?
Společnost pro výživu s autorkou MUDr. Václavou Kunovou vám připravila stručnou, ale zároveň obsažnou publikaci k řešení nadváhy: Praktický návod na zdravé hubnutí 2022.
Pomůže vám začít řešit problém hned a bez nutnosti nakupovat speciální potraviny nebo doplňky stravy.
Co se dozvíte v e-knize?
- Jaké živiny, v jakém množství a vzájemných kombinacích jsou potřeba pro zdravé hubnutí? Které potraviny vybírat a proč?
- Lze vhodnou stravou ovlivnit střevní mikrobiom tak, aby napomáhal zdravému hubnutí?
- Jak si sestavit jídelníček, při kterém nebudete mít hlad a nebudete se cítit omezováni?
- Kterým nejčastějším chybám při sestavování jídelníčku byste se měli vyhnout?
- Formát: interaktivní PDF
- Počet kapitol: 12
- Cena: 350 Kč – v ceně je zahrnuta automatická aktualizace zdarma
- Platba: bankovním převodem nebo platební kartou
Obsah knihy
- Úvod
- Jak správně začít?
- Co potřebujete vědět o výživě při hubnutí
- Naplánujte si jídelníček
- Jídelníček v praxi
- V jídelníčku musíte mít
- Ukázkový jídelníček
- Nejčastější chyby při sestavování jídelníčku
- Proč se někdy hubnutí zastaví a jak to řešit?
- Obezita, výživa a imunita
- Jak začlenit pohyb do vašeho zdravého životního stylu?
- O autorce a doporučené zdroje
Kniha je každý rok rozšířena o novou kapitolu. Všichni, kteří si knihu koupí, dostávají automaticky a zdarma novou verzi e-mailem. V roce 2022 je to kapitola s názvem Jak začlenit pohyb do vašeho zdravého životního stylu?
Koupit e-knihu Praktický návod na zdravé hubnutí 2022
Recenze
PhDr. Iva Málková, zakladatelka Společnosti STOB
prof. MUDr. Marie Kunešová, CSc. – členska správní rady Společnosti pro výživu, vedoucí Obezitologického centra v Endokrinologickém ústavu v Praze
MUDr. Petr Tláskal, CSc. – předseda Společnosti pro výživu, vedoucí lékař oddělení léčebné výživy FN Motol
Název E-booku Praktický návod na zdravé hubnutí je stoprocentně pravdivý. Z přemíry informací o výživě a hubnutí, které nás dnes zaplavují, vybrala autorka ty nejdůležitější, které jsou podstatné pro redukci váhy. Seznamuje srozumitelně čtenáře se základními živinami tak, aby byl schopen si sestavit samostatně jídelníček šitý na míru právě jemu, a to i s ohledem na množství přijaté energie. Vysvětluje i důležitost dalších faktorů při sestavování jídelníčku jako je glykemický index, glykemická nálož, vitaminy, minerální látky a žhavá novinka střevní mikrobiom. Dobrým pomocníkem pro sestavení jídelníčku je i přehled potravinových skupin a tipy na jednotlivé chody. U zkušené odbornice máte jistotu, že to, co se dočtete, vychází z vědecky podložených závěrů.