26. října 2010,
MZe ČR, Praha
Pořadatel:
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
ve spolupráci se
Společností pro výživu, o. s.
a pod záštitou
Ministerstva zemědělství ČR
PhDr. Juraje Chmiela, CSc.,
náměstka ministra a předsedy Českého výboru pro spolupráci s FAO
Termín akce:
26. října 2010 od 10:00 hodin
Místo konání:
v zasedací místnosti č. 400
v budově MZe ČR
Těšnov 17
117 05 Praha 1
PROGRAM
Moderátoři: Ing. Ctibor Perlín, CSc., Ing. Jarmila Blattná, CSc.
Slavnostní zahájení: Ing. Marta Teplá, ředitelka odboru zahraničně obchodní spolupráce MZe
-
Ing. Martina Nováková, Prof. Ing. Jan Káš, DrSc.,
Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha
Možnosti ve využívání GMO pro potřeby výživy -
Ing. Olga Štiková, Ing. Ilona Mrhálková,
UZEI Praha
Vývoj spotřeby a nutričního hodnocení včetně zmapování výkyvů ve spotřebitelských cenách potravin v ČR -
Ing. RNDr. Jaroslav Rožnovský1, CSc., Ing. Věra Kožnarová2, CSc.,
1 Český hydrometeorologický ústav, Brno
2 ČZU Praha
Dopad klimatických změn na produkci potravinářských a technických plodin -
MUDr. Bohumil Turek1, CSc., Ing. Ctibor Perlín,2 CSc.,
1 Společnost pro výživu
2 VÚPP, v.v.i.
Potravina a údajná chemická rizika
Účast na semináři není vázána na vložné.