Ing. Radmila Dostálová (Asociace pěstitelů a zpracovatelů luskovin)
Historie pěstování luskovin a využití luštěnin, činnost asociace
Abstrakt
Ing. Marek Batysta, Ph.D. (VÚMOP)
Význam luskovin pro ochranu půdy
Abstrakt
Ing. Miroslav Florián, Ph.D. (ÚKZÚZ)
Význam luskovin pro zemědělské systémy
Abstrakt
Ing. Martin Hutař, Ing. Šárka Kobzová (PRO-BIO, s r. o.)
Luskoviny v ekologickém zemědělství u nás i ve světě
Abstrakt
Ing. Kateřina Bělinová CIA (Odbor přímých plateb MZe)
Možnosti dotací pro producenty luskovin a zpracovatele luštěnin
Abstrakt
Ing. Olga Leuner, Ph.D. (FTZ ČZU)
Luskoviny a luštěniny v tropech a jejich význam pro zemědělství a výživu
Abstrakt
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT, SpV)
Význam luštěnin ve výživě
Abstrakt
Ing. Milan Houška, CSc. (VÚPP)
Využití klíčených luštěnin ve výživě
Abstrakt
doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. (VŠCHT, SpV)
Antinutriční látky luštěnin
Abstrakt
Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. (VŠCHT, SpV)
Zajištění bezpečnosti potravin na bázi luštěnin
Abstrakt