Výživa a civilizační choroby v ČR
Doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. (3. LF UK, SPV)
Vzdělávací program Informačního centra bezpečnosti potravin „Výživa ve výchově ke zdraví“
Abstrakt
Jitka Götzová (MZe ČR)
Průmyslově zpracované potraviny – pozitiva a negativa
Abstrakt
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT, SPV)
Vliv logistiky na kvalitu a výživovou hodnotu potravin
Abstrakt
Doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D. (VŠCHT)
Kvalita potravin a společenská odpovědnost z pohledu obchodníků
Abstrakt
Ing. Radek Sazama (SOCR)
Ochrana spotřebitelů při výběru potravin
Abstrakt
Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D. (VŠCHT)
Využití zemědělské půdy k nepotravinářským účelům
Abstrakt
Ing. Jan Weger, Ph.D. (VÚKOZ)
Podpora zemědělské biodiverzity v ČR
Abstrakt
Mgr. Iva Křížková, Ph.D. (MZe ČR)