Aktivity Společnosti pro výživu
MUDr. Petr Tláskal, CSc. (Společnost pro výživu)
Novinky v potravinářské legislativě a aktuality z Úřadu pro potraviny
Ing. Jitka Götzová (Ministerstvo zemědělství ČR)
Programy PK ČR k reformulacím receptur potravin, abstrakt
Mgr. Markéta Chýlková, RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D. (Potravinářská komora ČR)
Bílkoviny – úvod do problematiky
MUDr. Petr Tláskal, CSc. (Společnost pro výživu)
Vývoj vlastní produkce hlavních zdrojů bílkovin v ČR
Ing. Jan Záhorka (Agrární komora ČR)
Obsah a kvalita bílkovin v potravinách a jejich změny při přípravě pokrmů – abstrakt
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT Praha, Společnost pro výživu)
Moderní trendy – Hmyz zdroj bílkovin – Jak na to.
Ing. Jitka Götzová (Ministerstvo zemědělství ČR)
Vybrané funkční vlastnosti bílkovin v potravinách
doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. (VŠCHT Praha, Společnost pro výživu)
Problematické dusíkaté látky vznikající při výrobě potravin
Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. (VŠCHT Praha, Společnost pro výživu)