Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Dvořák, L., Šustová, K.:
Netradičně tradiční mléčné výrobky – sýry
Tomaštíková H., Holišová H.:
Dialogem ke zdraví IV.
Bureš D., Bartoň L., Kudrnáčová E., Panovská Z., Kouřimská L.:
Maso divokých zvířat a jeho role v lidské výživě
Blattná J., Kudlová, E.:
Známe dobře vitamin K?
Kudlová E.:
Evropské výživové referenční hodnoty
Wiege I., Sluková M., Vaculová K., Skřivan P.:
Není beta-glukan jako beta-glukan
FROM THE CONTENTS
Dvořák, L., Šustová, K.:
Unconventionally traditional dairy products – cheeses
Bureš D., Bartoň L., Kudrnáčová E., Panovská Z., Kouřimská L.:
Venison and its role in human nutrition
Kudlová E.:
European Dietary Reference Values
Wiege I., Sluková M., Vaculová K., Skřivan P.:
Beta-glucans are not the same
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2018
OBSAH
A máme tu nový rok!
Proces nutriční péče v praxi nutričního terapeuta – je stále co dohánět
Korejská kuchyně – příspěvek k zimním olympijským hrám
Dobře namydlený oběd
Problematika výživy v učebnicích pro základní školy
Výpěstky ze školních zahrad
S chutí do světa výživy „aneb setkání teorie s praxí“
Hodnocení jídelníčků na školách v přírodě a zotavovacích akcí, doporučení pro jejich sestavení ve smyslu ozdravění a odlehčení
Zajímavosti o bramborách
Zpráva o konferenci EFAD 2017