Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Brát, J.:
Mění se doporučení pro tuky?
Hrubá, M., Pivoňka, J., Rajchl, A.:
Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů
Jančeková, K., Kapounová, Z., Hašová, M.:
Vitamin B12 u těhotných a kojících žen s veganským způsobem stravování
Sládková, B., Schmidtová, D., Krupková, M., Sabolová, M.:
Houby jako součást výživy lidí
Mašková, K., Kofroňová, H., Keltnerová, A., Kolář, P.:
Původ chutí a vůní piva
Bureš, J., Pokludová, L., Hera, A., Gabrovská, D., Malena, M.:
Antibiotika u zvířat a v potravinách, jak se to rýmuje?
FROM THE CONTENTS
Brát, J.:
Are fat intake recommendations changing?
Hrubá, M., Pivoňka, J., Rajchl, A.:
Reformulation of meat products by the addition of nuts
Jančeková, K., Kapounová, Z., Hašová, M.:
Vitamin B12 in pregnant and lactating women on vegan diet
Sládková, B., Schmidtová, D., Krupková, M., Sabolová, M.:
Mushrooms – a component of human nutrition
Mašková, K., Kofroňová, H., Keltnerová, A., Kolář, P.:
Origin of flavours and aromas in beer
Bureš, J., Pokludová, L., Hera, A., Gabrovská, D., Malena, M.:
Antibiotics in animals and food, how does it rhyme?
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2019
OBSAH
Vítáme rok 2019
Zpráva z konference EFAD 2018
Když není ve špenátu, tak kde?
Atraktivnější strava ve VFN zlepšuje apetit pacientů
Kurz španělské kuchyně
Předpoklady pro uplatňování správné praxe ve školních jídelnách
Nákup, příjem a uskladnění potravin
Soutěž Nejlepší kuchař roku 2018
Je vhodná arašídová pomazánka pro děti předškolního a školního věku?
Kdo hájí zájmy nutričních terapeutů?
Francouzi mají rádi zážitky a chutná jim česká kuchyně
Projektový den „100 let republiky“ na ZŠ Labská
Vybrané legislativní změny