Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Urešová A., Sadílková M., Sluková M., Skřivan, P.:
Příprava kvasů a kvasových chlebů ze speciálních celozrnných mouk
Sabolová, M.:
Role máku ve výživě člověka
Tláskal, P., Kunešová, M.:
Evropská nutriční konference – FENS 2019, Dublin, Irsko
Novotná, P., Laknerová, I., Pečenková, N., Houška, M.:
Přídavek lněné vlákniny do mléčných výrobků
Rysová, J.:
Volně vážené saláty jako zdroj soli
FROM THE CONTENTS
Urešová A., Sadílková M., Sluková M., Skřivan, P.:
Preparation of sourdough and sourdough bread from special wholegrain flours
Sabolová, M.:
Poppy seed role in human nutrition
Tláskal, P., Kunešová, M.:
13th European Nutrition Conference – FENS 2019, Dublin
Novotná, P., Laknerová, I., Pečenková, N., Houška, M.:
Addition of flax fiber to dairy products
Rysová, J.:
Freely weighed salads as a source of salt
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2020
OBSAH
Vážení a milí!
Rekordní účast českých nutričních terapeutů na konferenci EFAD v Berlíně
Čím víc děr, tím víc ementálu, čím víc krystalů, tím víc parmazánu
Novela nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů s účinností od 1. 1. 2020
Pitný režim jako nezbytný předpoklad zdravého vývoje dítěte
Dietární přívod vitaminu D u pacientů bariatrické metabolické chirurgie
Střevní chřipka není chřipka
Jak vhodně kombinovat potraviny?
První národní kolo gastronomické soutěže Trophée Mille
Sůl ve společném stravování dětí od 1 roku do 7 let