Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Fiala J.:
Výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Tláskal P.:
Kdy náš organismus potřebuje více bílkovin
Grégrová A., Pavelčíková Z., Podskalská T., Čížková H.:
Zhodnocení kvality rajčat a výrobků z rajčat na českém trhu
Rysová J.:
Sójové omáčky a obsah lepku
Tláskal P.:
Výživa a výzkum v ČR
Dostálová J., Tláskal P.:
Výživová doporučení pro obyvatelstvo
Jančeková K., Kapounová Z.:
FENS Summer School 2020
FROM THE CONTENTS
Fiala J.:
Nutritional recommendations for cancer prevention
Tláskal P.:
When our organism needs more proteins?
Grégrová A., Pavelčíková Z., Podskalská T., Čížková H.:
Quality evaluation of tomatoes and tomato products on the Czech market
Rysová J.:
Soy sauces and gluten content
Tláskal P.:
Nutrition and research in the Czech Republic
Dostálová J., Tláskal P.:
Dietary Guidelines in the Czech Republic
Jančeková K., Kapounová Z.:
FENS Summer School 2020
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2021
OBSAH
Dobrá nálada posiluje imunitu
Stravování dětí z rodin IZS
Snídaně jako správný začátek dne u každého školáka
Mýtus o mléce – skutečně mléko zahleňuje?
Výživová pyramida pro moderní Česko
Význam bank mateřského mléka v současnosti
Změní pandemie naše stravovací návyky?
Vanilka – tropická kráska
Německá kuchyně