Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Nowáková, L., Coufalík, P., Zvěřina, O.:
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
Málková, I.:
Jak zvládat vnější podněty, které provokují k jídlu navíc
Roubík, L., Šindelář, M.:
Je třeba suplementovat vitaminy a mohou mít nějaká rizika?
Rozhovor s prof. Ing. Miroslavem Jůzlem, CSc.
Kunzová, M., Maranhao Neto, G., A., Infante-Garcia, M. M., Nieto-Martinez, R., González-Rivas, J. P.:
Konzumace slazených nápojů a kardiometabolické zdraví. Výsledky studie Kardiovize Brno 2023
Sádovská, K., Zvěřina, O., Coufalík, P.:
Kolik rtuti přijímají v rybách těhotné a kojící ženy?
FROM THE CONTENTS
Nowáková, L., Coufalík, P., Zvěřina, O.:
Calcium in vegan and vegetarian food
Málková, I.:
How to manage external stimuli that provoke extra food
Roubík, L., Šindelář, M.:
Do you need to supplement vitamins and can they have any risks?
Interview with prof. Ing. Miroslavem Jůzlem, CSc.
Kunzová, M., Maranhao Neto, G., A., Infante-Garcia, M. M., Nieto-Martinez, R., González-Rivas, J. P.:
Consumption of sugar-sweetened beverages and cardiometabolic health. Results from Kardiovize Brno 2023 study
Sádovská, K., Zvěřina, O., Coufalík, P.:
How much mercury do pregnant and breastfeeding women ingest in fish?
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2023
OBSAH
Milí přátelé a příznivci Zpravodaje
Sýry z kozího mléka
Co báby kořenářky nevěděly – Anýz
Šest důvodů, proč jíst více luštěnin
Recepty
Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování – 5. část: Indikace pro léčebné diety
Poděkování a ohlédnutí za PaeDr. Věrou Bulkovou, Ph.D.
Přečetli jsme za vás – Obsah bílkovin z potravin přítomných v mateřském mléce
Co přinesl rok 2022 školnímu stravování aneb Zamyšlení nad uplynulým rokem
Reformulované výrobky z pohledu nutričního terapeuta
Program prevence diabetu – Kardiovize lifestyle program