Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Šnurkovič, P., Prokopová, L.:
Hodnocení obsahu cukru a sorbitolu v plodech hrušek, švestek a jablek
Zelenková, J., Sabolová, M.:
Alkohol ve výživě kojících žen v České republice
Vymlátilová, L., Pávková Málková, H.:
Deset nejčastějších výživových chyb, se kterými se odborníci STOB setkávají v praxi u hubnoucích klientů, a postupy, které používají k edukaci a nápravě
Rozhovor s dr. Luďkem Bartoněm
Beňo, F., Pohůnek, V., Ševcík, R.:
Optimalizace fritování a testování kvality fritovacího oleje pomocí konduktometru testo 270
Paznocht, L., Burešová, B., Kotíková, Z., Martinek P.:
Vaření barevných krup – šetrný způsob využití zrna netradičních odrůd pšenice
Pudil, F.:
Houby jako maso chudých
FROM THE CONTENTS
Šnurkovič, P., Prokopová, L.:
Evaluation of the sugar content and sorbitol in pears, plums, and apples
Zelenková, J., Sabolová, M.:
Alcohol in the nutrition of lactic women in the Czech Republic
Vymlátilová, L., Pávková Málková, H.:
The ten most common nutritional mistakes that STOB experts encounter in practice with weight loss clients and the procedures they use to educate and correct them
Interiew with dr. Luďkem Bartoněm
Beňo, F., Pohůnek, V., Ševcík, R.:
Optimizing the frying and testing the frying oil quality using the conductivity meter testo 270
Paznocht, L., Burešová, B., Kotíková, Z., Martinek P.:
Groats made of colored-grain wheat – a promising alternative to using grain of the novel non-traditional wheat varieties
Pudil, F.:
Mushrooms as meat of the poor
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 1/2024
OBSAH
Rok 2024 je před námi
Nový pohled na neutropenickou dietu
Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování – část 9: Indikace pro léčebné diety
Přečetli jsme za vás – Stanovisko EFSA k hornímu tolerovatelnému přívodu cukrů
Zamyšlení nad školními jídelnami v předních místech centra dění
Recepty
Odvaha zkoušet – úvahy a otázky k aplikaci přístupu zaměřeného na člověka v současné nutriční terapii
Jak správně pečovat o svá chodidla a proč je nutné si dopřát profesionální péči
Je vhodné doporučit metodu Baby-led weaning k zavádění příkrmů?
Hygienická rada – Jak správně zacházet s teploměrem?