OBSAH
Dostálová, J., Pokorný, J.:
Problémy se zjišťováním obsahu živin v potravinách
Šustová, K.:
Méně známé sýry a jejich použití
Novák, V, Buňka, R:
Přednosti a nedostatky současného vojenského stravování
Dostálová, J.:
Kozí mléko
Barkoci, Š.:
Aj v tomto období čerstvá žerucha
Prugar, J.:
Současný stav produkce luskovin na zrno a jejich zpracování u nás a ve světě
Pekárková, E.:
Ibišek jedlý neboli okra
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
Štrébl, J.:
„Závodky“ ve 21. století?
Fiala, J.:
Výživa a riziko rakoviny – část l: Základní principy
Pokorný, J., Dostálová, J.:
Odpovídají hodnoty v tabulkách skutečnému složení potravin?
Králová, J.:
Cesnak ako liek
Štiková, O.:
Vývoj vnitřního obchodu s potravinami v ČR
Ingr, L:
Potravinově významné sladkovodní ryby v ČR
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj školního stravování – 1/2004
OBSAH
Novoroční bilancování a novoroční předsevzetí
Novela zákona č 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, zákonem č.274/2003 Sb.
Odměňování nepedagogických pracovníků předškolních a školských zařízení a jejich zařazování podle 16-ti třídního katalogu prací, platného 1. 1. 2004
Odpovědi na dotazy z konference o školním stravování – Pardubice 2003 (3. část)
Problémy s otevíráním obalů
Provozní řád
Technologie přípravy pokrmů dnes – VI
O pórku a o špenátu