Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Kapounová, Z.:
Spánkem proti obezitě?
Kudlová, E.:
Komentář k informaci o době zavádění nemléčné výživy do kojenecké stravy v článku Alergenní vlastnosti různých druhů mlék
Veselá, M.:
Jak na akrylamid v potravinách
Valík, L´:
Aktivita vody, faktor vnútorného prostredia prispievajúci k stabilite pekárskych a cestovinárskych výrobkov
Jůzl, M. jun., Jůzl, M. sen., Elzner, P., Nedomová, Š.:
Jak ovlivňuje sucho kvalitu brambor?
Šnurkovič, P., Sochorcova, N.:
Senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Uhlířová, L., Volek, Z.:
Králičí maso – potravina pro zdraví
FROM THE CONTENTS
Kapounová, Z.:
Does sleep prevent obesity?
Valík, L´:
Water activity, factor affecting shelf life of bakery and pasta products
Jůzl, M. jun., Jůzl, M. sen., Elzner, P., Nedomová, Š.:
How does drought affect the quality of potatoes?
Šnurkovič, P., Sochorcova, N.:
Senzory evaluation of apple variety juices
Uhlířová, L., Volek, Z.:
Rabbit meat – food for health
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2018
OBSAH
Úvodník – Naše profese
Co je a co není ketogenní dieta – aby se v tom čert vyznal!
Paprika: chameleon v zelenině
Infekční „žloutenka“ typu A – se dá chytit snadno!
Skutečně zdravá škola aneb správný směr ke zdraví
Prázdninový redukční kemp pro obézní děti
Bulharská kuchyně – příspěvek ku příležitosti předsednictví EU od 1. 1. 2018
Moje zkušenost s profesí vedoucí ŠJ
Den španělské kuchyně ve Školní jídelně při ZŠ Kunratice 24. 1. 2018
Lektiny v luštěninách
Vybrané legislativní změny v platové oblasti
Konference Školní stravování 2018