Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Piechowiczová, M., Švehlová, V.:
Srovnání stanovených nutrientů u vybraných masných výrobků s hodnotami uvedenými na obale
Kudlová, E.:
Kojení a příkrm – příkrm domácí nebo kupovaný?
Šulo, J.:
Salmonelóza po požití cukrářského výrobku Tiramisu
Nevrlá, M., Matějová, H., Strnadelová, Z.:
Jak rozumějí označování potravin studenti LF MU- pilotní průzkum
Bureš, D., Needham, T.:
Kuchyně Jihoafrické republiky
Jůzl, M., Piechowiczová, M.:
Přídatné látky a masné výrobky, zdroj obav?
FROM THE CONTENTS
Piechowiczová, M., Švehlová, V.:
Comparison of determined nutrients for selected meat products with customer values
Kudlová, E.:
Breastfeeding and complementary food – homemade or commercial complementary food?
Šulo, J.:
Salmonellosis outbreak after consumption of Tiramisu cake
Nevrlá, M., Matějová, H., Strnadelová, Z.:
How students of Faculty of Medicine of Masaryk University understand food labelling- pilot investigation
Bureš, D., Needham, T.:
South African cuisine
Jůzl, M., Piechowiczová, M.:
Additives and meat products, source of concern?
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2019
OBSAH
Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný
Alergie na nikl a výživa
Chutě a vůně Mexika pronikají do školních jídelen na Vysočině
Listerióza a možnosti prevence ve stravovacím provozu
Vývar nebo jiná tekutina?
Mezi dortem a třešničkou
Správná praxe II – Příprava potravin a výroba pokrmů studené kuchyně
Role nutričního terapeuta na léčebně-ozdravném pobytu Mořský koník
Jak uchovat vývar pro přípravu polévek
O ovoce a zeleninu musí být pečováno s láskou