Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Bureš D., Fořtová J., Lebedová N., Bartoň L.:
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností tuzemskými konzumenty
Grégrová A., Helísková H., Kružík V., Čížková H.:
Aroma jahodových sirupů
Nové referenční hodnoty DACH pro příjem živin
Kučerová Z., Sluková M., Skřivan P.:
Polyfenoly obilovin a jejich změny během zpracování – přehled
Kouřimská L., Kulma M.:
Bezpečnost konzumace jedlého hmyzu
FROM THE CONTENTS
Bureš D., Fořtová J., Lebedová N., Bartoň L.:
The effect of intramuscular fat in beef loin on consumer acceptability
Grégrová A., Helísková H., Kružík V., Čížková H.:
Flavours of strawberry syrups
New reference values DACH for nutrient intake
Kučerová Z., Sluková M., Skřivan P.:
Polyphenols of cereals and their changes during processing – a review
Kouřimská L., Kulma M.:
Safety of edible insects’ consumption
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2020
OBSAH
Vymítit či vymýtit?
Kurzy vaření
Náhled do historie potravinových alergií
Rychle a zběsile aneb stálo to za to
Nutriční doporučení MZ ČR pro školní jídelny: musíme to opravit
V sevření trpkosti
Cukr – fakta a souvislosti, co se na internetu nenajdou za 5 sekund
Perníky
Skořice
Není prázdno jako prázdno aneb vaříme metodou sous-vide
České cechovní normy