Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Beňo F., Pohůnek V., Ševčík R.:
Lněné semeno a jeho využití při výrobě potravin a pokrmů
Tláskal P.:
Zdravá třináctka pro děti v kontextu s realitou současných poznatků a studií
Fried J.:
Konzumní rajčata – stávající stav v ČR a možný vývoj trhu v budoucnosti
Rejchrtová L., Sabolová M. Ph.D.:
Tradiční čínská kuchyně a její modifikace ve světě
Tláskal P.:
Rozhovor – výživa a výzkum v ČR
FROM THE CONTENTS
Beňo F., Pohůnek V., Ševčík R.:
Flaxseed and its use in the production of food and dishes
Tláskal P.:
A healthy thirteen for children in the context of the reality of current knowledge and studies
Fried J.:
Consumable tomatoes – current state in the Czech Republic and possible market development in the future
Rejchrtová L., Sabolová M. Ph.D.:
Traditional Chinese cuisine and its modifi cations in the world
Tláskal P.:
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2021
OBSAH
Na zdraví – à votre santé
Pyramida výživy (nejen) pro děti aneb která je ta pravá?
Street food není totéž co fast food
Stanovisko MZ ČR ve věci nutričního poradenství
Na prahu nové životní éry
Jako šafránu
Dietní systém ve Spojených státech amerických