Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Málková, I.:
Jak zvládat emoce, které provokují k jídlu navíc
Veselá, M., Kouřimská, L.:
Taurin v potravinách
Mezera, J.:
Výroba potravin a nápojů v delší časové řadě
Rozhovor s prof. Ing. Lenkou Kouřimskou, Ph.D.
Roubík, L., Šindelář, M.:
Kratom – zázračná bylina, nebo nebezpečná droga?
Brát, J.:
Systémy značení výživových hodnot na přední straně obalu
FROM THE CONTENTS
Málková, I.:
How to manage external stimuli that provoke extra food
Veselá, M., Kouřimská, L.:
Taurine in food
Mezera, J.:
Production of food and beverages in a longer time series
Interview with prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Roubík, L., Šindelář, M.:
Kratom – miracle herb or dangerous drug?
Brát, J.:
Nutrition labeling systems on the front of the package
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2023
OBSAH
Jarní přání
Dieta a dietní omezení při alergii na bílkoviny kravského mléka
Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování – 6. část: Indikace pro léčebné diety
Vymítání mýtů – Kuskus
Recepty
Klíčení luštěnin aneb klíč k luštěninám
Kardiovaskulární onemocnění a výživa
Proces nutriční péče ve zdravotnických zařízeních
Alžběta Bavorská a její životní styl
Neformální setkání metodiků školního stravování
Meziresortní pracovní skupina pro školní stravování