OBSAH
Fiala, J.:
Výživa a riziko rakoviny – část II: Aktuální výživová doporučení pro prevenci rakoviny
Kožíšek, R:
Zdravotní rizika perlivých vod
Hrubý, S.:
Mýty o některých českých specialitách
Kopřiva, V:
Nový veterinární zákon a související legislativa k zabezpečování zdravotní nezávadnosti potravin
Pekárková, E.:
Řepa salátová
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
Sedláčková, H.:
Jídelní lístek a jeho historie
Perlín, C.:
Co se skrývá pod pojmem bezpečné potraviny
Pokorný, J.:
Lékořice jako potravinová přísada
Kopec, K.:
Jedlé květy pro zpestření jídelníčku
Jandásek, J., Ingr, l., Milerski, M.:
Jehněčí maso není u nás doceněno
Rysová, J., Dostálová, J.:
Využití laskavce v potravinách
Příloha: Receptury pokrmů
Zpravodaj školního stravování – 2/2004
OBSAH
V zájmu vlastního klidu
Konference školní stravování 2004
Připravujeme pro vás na pomoc k zavedení HACCP
Nabídka kurzů v roce 2004
Zamyšlení nad problematikou dodržování správných zásad při výrobě
Hodnocení jídelníčků školských zařízení
Den jódu je 6. března, ryba má však sezónu stále!
Vedení lidí a emoční inteligence
Zavítejme tentokrát na sever – do DÁNSKA
Technologie přípravy pokrmů dnes – VII
Z dotazů