Abstrakty
OBSAH
Dvořák, L., Šustová, K.:
Možnosti ochucování čerstvých sýrů
Brát, J., Dostálová, J.:
Je kokosový tuk skutečně superpotravina?
Válová, A.:
Gurmánské a barevné Thajsko
Filipová, A., Mokrejšová, V., Zeman, J.:
Plýtváme potravinami?
Verbíková, V., Lorencová, A., Morávková, M.:
Výživová hodnota naklíčených semen a rizika spojená s jejich konzumací
FROM THE CONTENTS
Dvořák, L., Šustová, K.:
The seasoning possibilities of fresh cheeses
Brát, J., Dostálová, J.:
Coconut fat superfood actually?
Válová, A.:
Gourmet and colourfull Thailand
Filipová, A., Mokrejšová, V., Zeman, J.:
Do we waste food?
Verbíková, V., Lorencová, A., Morávková, M.:
The nutritional value of sprouts and risks associated with their consumption
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 2/2016
OBSAH
Zpravodaj pro školní a dietní stravování
Spotřební koš v praxi – pomocník nebo nepřítel?
Stravování a nutriční péče v sociálních zařízeních pro osoby se zdravotním postižením
Benešov a kurzy 2015
Školení pro vedoucí školních jídelen
Některá zjištění Orgánu ochrany veřejného zdraví (Krajská hygienická stanice) při kontrolách zařízení zajišťujících stravování dětí a žáků
Výchova ke správnému stravování a vzdělávací obsahy edukace ve výživě na 2. stupni základních škol
Konference Školní stravování, Pardubice 24.-26. 5. 2016
„Rozlousknutí“ muškátového oříšku
Příspěvek k letním olympijským hrám v Rio de Janeiro – Brazilská kuchyně
Pravidla soutěže o Nejlepší školní oběd