Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Slámová, V., Spáčilová, J.:
Dietní stravování v brněnských školních jídelnách
Rysová, J., Mašková, E.:
Zmrzlina a lepek – je důvod k obavám?
Horsáková, I.:
Kvašená zelenina
Veselá, M.:
Chia semínka – znovuobjevený zázrak přírody
Strohalm, J., Boesenberg, K., Novotná, P., Rysová, J., Houška, M.:
Kozinec blanitý, rdesno mnohokvěté a šalvěj červenokořenná – přehled účinků
Vlková, E., Kodešová, T., Švejstil, R., Skřivanová, E., Musilová, Š.:
Lupina jako zdroj prebiotických oligosacharidů
Bartošová, L.:
Mikrobiologická bezpečnost nebalených zmrzlin podávaných v zařízeních společného stravování – úřední kontroly SZPI
FROM THE CONTENTS
Slámová, V., Spáčilová, J.:
Diet food consumption in the school canteens in Brno
Rysová, J., Mašková, E.:
Ice cream and gluten – is there the reason for concern?
Horsáková, I.:
Fermented vegetables
Strohalm, J., Boesenberg, K., Novotná, P., Rysová, J., Houška, M.:
Astragalus membranaceus, Polygonum multifl orum and Salvia miltiorrhiza – an overview of the effects
Vlková, E., Kodešová, T., Švejstil, R., Skřivanová, E., Musilová, Š.:
Lupine as a source of prebiotic oligosaccharides
Bartošová, L.:
Microbiological safety of bulk ice creams sold by public catering premises – CAFIA offi cial inspections
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2018
OBSAH
Úvodník – Těšíme se na léto!
Výživové opatření při Crohnově chorobě
Vaření se šéfkuchařem
Vejce jako vynikající potravina
Grafická výživová doporučení pro děti v ČR
Donut není kobliha
Má zkušenost se studiem v zahraničí
Uchovat vůni léta
Recenze knihy Ruce v mouce
Monitoring nabízené stravy v zařízeních sociálních služeb (domovech pro seniory) v Moravskoslezském kraji
Mezinárodní dny ve školní jídelně v ZŠ a MŠ Ohradní, Praha 4