Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem.
OBSAH
Bischofová, S., Dofková, M., Blahová, J., Kavřík, R., Nevrlá, J., Řehůřková, I., Ruprich, J.:
Dietární zdroje vitaminu D v české populaci (4–90 let)
Dziedzinská, R., Vašíčková, P., Hrdý, J., Slaný, M., Babák, V., Morávková, M.:
Mikrobiologická kvalita jahod a prostředí na třech českých farmách
Bastlová, M., Letošník, R., Remešová, M.:
Sledování obsahu kuchyňské soli v pečivu a v pokrmech
Brát, J.:
Potraviny v antropocénu
Popelková, V., Ridošková, A.:
Skořápkové plody ve výživě člověka
Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 1)
Karbanová, M., Matoulek, M.:
Vitamin D a diabetes mellitus 2. typu
FROM THE CONTENTS
Bischofová, S., Dofková, M., Blahová, J., Kavřík, R., Nevrlá, J., Řehůřková, I., Ruprich, J.:
Dietary sources of vitamin D in the Czech population (aged 4–90 years)
Dziedzinská, R., Vašíčková, P., Hrdý, J., Slaný, M., Babák, V., Morávková, M.:
Microbiological quality of strawberries and environment at three Czech farms
Bastlová, M., Letošník, R., Remešová, M.:
Monitoring of amount of kitchen salt in bakery products and in meals
Brát, J.:
Food in the Anthropocene
Popelková, V., Ridošková, A.:
Nuts in human nutrition
Křivská, A., Lefnerová, D., Zvěřina, O.:
Dried fruits and their safety (part 1)
Karbanová, M., Matoulek, M.:
Vitamin D and Type 2 Diabetes
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2019
OBSAH
Hubnutí a diety
Sacharidové přílohy na talíři
Moderní přístupy nutriční péče v problematice hojení ran
Správná praxe III – Tepelná úprava potravin a pokrmy teplé kuchyně
Dobrá kaše = dobré ráno
Kateřina Medicejská a její vliv na francouzskou kuchyni
Konference Role výživy a nutričních terapeutů v našem systému zdravotnictví
Hlízy odrůd bramboru s vyšší antioxidační aktivitou jsou přínosem pro zdraví konzumenta a zajímavým kulinárním zpestřením