Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Kameník, J.:
Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?
Kopáček, J.:
České mlékárenství zůstalo v roce 2021 poměrně stabilní
Pejšová, H.:
Efektivita lázeňské léčby dětské obezity I
Rozhovor s prof. MUDr. Zdeňkem Zadákem, CSc.
Konference Potraviny, zdraví a výživa
Gillarová, S., Henke, S., Sluková, M., Bubník, Z., Kadlec, P.:
Mananny, glukomannany a jejich využití v potravinářství
FROM THE CONTENTS
Kameník, J.:
Can meat prepared from cell cultures replace traditionally produced meat?
Kopáček, J.:
The Czech dairy industry remained relatively stable in 2021
Pejšová, H.:
The effect of spa treatment of childhood obesity I
Interview with prof. MUDr. Zdeněk Zadák, CSc.
Conference called Food, health and nutrition
Gillarová, S., Henke, S., Sluková, M., Bubník, Z., Kadlec, P.:
Mannans, glucomannans and their use in the food industry
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2022
OBSAH
Půlrok na druhé straně
Komunikace ve výživě 2. díl: Motivační rozhovory
Druhý ročník konference Sekce nutričních terapeutů
Doporučení ESPEN k nemocničnímu stravování – Část 2.: Složení standardní a nemocniční diety
Kdo to ví, odpoví – Kvasy v pekárenské technologii
Recepty
Jak se mění gastronomické služby
Přečetli jsme za vás – Telemedicína během pandemie covid-19
Systém školního stravování v Brazílii
Vymítání mýtů – Evoluce apendixu
Jak houby k vitaminu D přišly