Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Panovská, Z., Hrdličková, M., Cejpek, K:
Vnímání hořké chuti u populace
17. Sympozium Společnosti pro probiotika a prebiotika
Vymlátilová, L., Pávková Málková, H.:
Jak grilovat zdravě a bezpečně?
Dadáková, E., Kalač, P:
I jedlé druhy hub mohou způsobit trávicí potíže
Rozhovor s doc. Ing. Alešem Rajchlem, Ph.D.
Kudlová, E:
Co nového víme o vysoce průmyslově zpracovaných potravinách?
Filipová, A., Mokrejšová, V, Zeman, J:
Darované potraviny: spolupráce obchodních řetězů s oprávněnými příjemci
Toušková, K.:
Mezinárodní veletrh Tuttofood – přehlídka chutí světa po italsku
Studentská konference Výživa, potraviny a zdraví
FROM THE CONTENTS
Panovská, Z., Hrdličková, M., Cejpek, K:
Bitter taste perception in the population
17. Symposium of Society for probiotics and prebiotics
Vymlátilová, L., Pávková Málková, H.:
How to grill healthily and safely?
Dadáková, E., Kalač, P:
Even edible types of mushrooms can cause digestive problems
Interview with doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Kudlová, E:
What new do we know about highly industrialized foods?
Filipová, A., Mokrejšová, V, Zeman, J:
Donated food: cooperation of retail chains with authorized recipients
Toušková, K.:
Tuttofood International Fair – a show of tastes of the world in Italy
Student conference called Nutrition, food and health
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2023
OBSAH
Lidová kuchyně není jen jedna
Prediktory nově vzniklé malnutrice analýza nutritionDay z domovů pro seniory
Co báby kořenářky nevěděly – Sezam
Den otevřených dveří ve školní jí delně na nám. Svornosti
Práce v kuchyni mě pořád baví, říká vedoucí školní jídelny ZŠ U Krčského lesa
Recepty
Proces nutriční péče ve zdravotnických zařízeních
Dieta a dietní omezení při alergii na bílkovinu vejce
Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti – realizace projektu na základní škole
Komunikace ve výživě – empatie
Nahlédnutí do pracovního setkání odborné skupiny pro školní stravování v projektu Státního zdravotního ústavu Praha „Máme to na talíři…“
Maso a mikrobiologická rizika jeho nedostatečné tepelné úpravy
Hygienická rada – Jak správně ochutnávat pokrmy?