Abstrakty
OBSAH
Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský J., Procházka B., Szitányi, N., Šebková, A.:
Zelenina a ovoce ve stravě našich malých dětí
Olišarová, V., Tóthová, V., Bártlová, S., Dolák, F., Kajanová, A., Nováková, D., Prokešová, R., Šedová, L.:
Konzumace vybraných složek potravy u romské minority
Dvořák, L., Teplá, J., Strnková, J., Dostálová, L., Detvanová, L., Machálková, L., Lužová, T., Jůzl, M., Šustová, K.:
Syrovátka není pouze vedlejším produktem výroby
Neradová, E., Zíková, A., Haubeltová, A., Kvasnička F., Čížková, H.:
Druhy borůvek a jejich složení
Ševčík, R., Rajchl, A.:
Obsah masa v masných výrobcích
Kudlová, E.:
Konzumace piva v České republice v roce 2015
FROM THE CONTENTS
Kudlová, E., Tláskal, P., Boženský J., Procházka B., Szitányi, N., Šebková, A.:
The Consumption of fruit and vegetable among our little children
Olišarová, V., Tóthová, V., Bártlová, S., Dolák, F., Kajanová, A., Nováková, D., Prokešová, R., Šedová, L.:
The consumption of selected food items of the Roma minority
Dvořák, L., Teplá, J., Strnková, J., Dostálová, L., Detvanová, L., Machálková, L., Lužová, T., Jůzl, M., Šustová, K.:
Whey is not only byproduct
Neradová, E., Zíková, A., Haubeltová, A., Kvasnička F., Čížková, H.:
The composition of various kinds of blueberries
Ševčík, R., Rajchl, A.:
Meat content in meat products
Kudlová, E.:
Beer consumption in the Czech Republic in 2015
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 3/2016
OBSAH
Regionální potraviny
Chyby ve spotřebním koši? Pomůže Rádce školní jídelny
Rok 2016 – Mezinárodní rok luštěnin
Výzva Hlavního hygienika ČR
Závodní stravování ve školách a školských zařízeních (příspěvkových organizacích)
Školské jedlá v USA
Co nám přineslo pokusné ověřování programu pohyb a výživa
Řepa barví moč, co barví řepu?
NutritionDay 2015 v České republice
Vzpomínáme s paní Karin Fajkusovou