Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Rysová, J.:
Čirok a jeho využití do potravin
Kudlová E.:
Snídat či nesnídat?
Potančoková J., Hanková M., Čížková H.:
Změny vůně sušeného mléka během skladování
Bohumil Turek B., Šíma P.:
K problematice osídlení lidského těla mikroorganismy
Žatečka L., Sabolová M.:
Personalizovaná výživa
Nevrlá M., Matějová H., Kachlík P.:
Když čteš, možná neztloustneš, aneb naučme se rozumět označování potravin – intervenčníprojekt zaměřený na označování potravin
FROM THE CONTENTS
Rysová, J.:
Sorghum and its use in food
Kudlová E.:
Breakfast or no breakfast?
Potančoková J., Hanková M., Čížková H.:
Odour changes of milk powder during storage
Bohumil Turek B., Šíma P.:
On the problem of colonization of human body by microorganisms
Žatečka L., Sabolová M.:
Personaliszd nutrition
Nevrlá M., Matějová H., Kachlík P.:
When you read, you may not get fat or let’s learn to understand food labelling
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2020
OBSAH
Jídelny to zvládly
Systematické (kontinuální) edukační kurzy pro personál školních jídelen
Tipy na správnou výživu v období pandemie COVID-19
Rezistentní škrob – charakteristika, zdroje a vliv na lidské zdraví
Zkušenosti nutričních terapeutů v nemocnici Bernhoven v Udenu během koronavirové nákazy (březen 2020)
Není rozmarýn jako rozmarýn
Základní informace o onemocnění novým koronavirem – COVID-19
Když máš cukrovku, na ovoce zapomeň!