Koupit on-line jako e-časopis (PDF) za 99 Kč vč. DPH
Jiné možnosti jak získat časopis
Platba probíhá bankovním převodem nebo platební kartou.
OBSAH
Kovaříková, K.:
Kurkuma ve výživě, benefity a rizika
Málková, I.:
Praktické zkušenosti STOBu s prevencí a terapií nadváhy u dětí II. část
Kudlová, E.:
Přehled severských výživových doporučení 2023
Maťhová, A., Chrpová, D., Kouřimská, L.:
Význam nutričního hodnocení a screeningu u klientů lázeňských zařízení ke zlepšení jejich výživy a podpoře zdraví
Švec, I., Petríková, E., Klitschová, B., Skřivan, P., Sluková, M., Polednová, P.:
Hodnocení pekařské kvality pšeničnožitných mouk pomocí přístroje Farinograf
Rysová, J., Gabrovská, D.:
Bezlepková dieta a hotové pokrmy v tržní síti
Kudlová, E.:
Přehled dopadů produkce a konzumace jednotlivých druhů potravin na životní prostředí
Jůzl, M., Matějová, H.:
Výživa, potraviny a zdraví – XV. studentská konference
FROM THE CONTENTS
Kovaříková, K.:
Turmeric in nutrition, benefits and risks
Málková, I.:
Practical experience of STOB with prevention and therapy of overweight in children II. part
Kudlová, E.:
An Overview of Nordic Nutrition Recommendations 2023
Maťhová, A., Chrpová, D., Kouřimská, L.:
The importance of nutritional assessment and screening for clients of spa facilities to improve their nutrition and promote health
Švec, I., Petríková, E., Klitschová, B., Skřivan, P., Sluková, M., Polednová, P.:
Evaluation of the baking quality of wheat-rye flours using the Farinograf device
Rysová, J., Gabrovská, D.:
Gluten-free diet and ready meals in the market network
Kudlová, E.:
Overview of the effects of the production and consumption of individual types of food on the environment
Jůzl, M., Matějová, H.:
Výživa, potraviny a zdraví – XV. studentská konference
Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2024
Úvodník
Maďarská kuchyně
Plánované změny spotřebního koše
Projekt Stop plýtvání ve školní jídelně
Strategie odpovědného stravování v zařízeních školního stravování ve školách města Jičína
Recepty
Školní stravování z pohledu ředitelky školy
Cesta koření do vaší kuchyně
Uvědomujeme si emoce jiných, ale co ty naše?
170/100 a kuchařka Marie Stejskalové
Hygienická rada – Nože v kuchyni?